fbpx

12 de maig, Dia Mundial de la Infermeria

Compartix la notícia

En el Dia de la Infermeria, els professionals sanitaris continuen lluitant contra la pandèmia de la covid-19. Els infermers i infermeres asseguren que la passió per la seua professió els ha donat la força que necessitaven per a afrontar l’excés de treball i la por del contagi. Una de les estratègies que s’han seguit ha sigut l’hospitalització d’alguns pacients d’altres patologies en els seus domicilis per a evitar el col·lapse dels hospitals.

D’esta manera, els infermers i infermeres de la unitat d’hospitalització domicili han vist augmentat el seu volum de treball per tal de centrar els esforços de tot l’equip en la lluita contra el coronavirus. Esta manera de treballar, segons els professionals, és molt agraïda pel que fa a les famílies dels pacients de cara als sanitaris i també per als pacients, l’estança dels quals a sa seua casa és un factor positiu per a la millora de la malaltia.

A hores d’ara, els sanitaris han ralentit el ritme de treball per la disminució dels contagis massius. No obstant això, els professionals recorden a la ciutadania que el virus seguix estant entre nosaltres i que no es poden passar per alt les mesures de seguretat.

Podeu escoltar l’informatiu complet ací

      informatiu-migdia-12-maig-2020_md_50960988_wp_1
Ir a descargar

 

Compartix la notícia

Deixa un comentari