12 persones treballaran durant sis mesos en la neteja de barrancs en la Barraca d’Aigües Vives

L’Ajuntament d’Alzira ha contractat 12 persones desocupades a través del programa Emerge. Un programa mitjançant el qual, treballaran en la ntejea de barrancs durant sis mesos a la Barraca d’Aigües Vives.

Mitjançant este programa l’Ajuntament d’Alzira destinarà estos operaris que netejaran barrancs que connecten la muntanya amb la zona habitada i duran a terme accions d’emergència a l’àmbit forestal en la zona de la Barraca d’Aigües Vives.

Estes contractacions estàn subvencionades pel Servicio Público de Empleo Estatal SEPE , a través Labora i estan destinades a entitats locals menors com la Barraca d’Aigües Vives. L’import concedit ha sigut d’un total de 129.856,80€. Este matí, les 12 persones han iniciat el curs de riscos laborals i a partir de demà realitzaran estes tasques que també ajudaran a previndre inundacions. L’alcalde d’Alzira explica que es tracta d’un programa semblant al que es fa en estiu a Alzira.

Amb este programa, l’Ajuntament d’Alzira continua amb l’objectiu de continuar contractant persones i reduir la taxa d’atur a Alzira.

Deixa un comentari