CCOO demana que es mantinga el personal sanitari contractat pel covid-19

CC.OO denuncia falta de personal sanitari a l’hospital de la Ribera després de la crisi de la covid-19. El Sindicat assegura que els treballadors que es contractaren per a cobrir les necessitats que exigia la pandèmia són els treballadors que realment necessita l’Hospital per al funcionament diari. La falta de llits i de personal, explica el sindicat, ha sigut la causa que l’Hospital de la Ribera haja tingut una taxa d’infecció superior a la mitjana de la Conselleria de Sanitat.

El sindicat denuncia que  este cap de setmana s’haja acomiadat el  personal d’infermeria addicional que s’havia contractat en vers de la pandèmia a la planta d’hospitalització dels pacients sospitosos i positius de covid-19.

A més, des de CCOO asseguren que d’esta manera és impossible prestar una atenció de qualitat als pacients i demana que els ràtios dels professionals sanitaris estiguen en l’Hospital de la Ribera a l’altura de la resta de departaments de la Conselleria de Sanitat. Només així, els sanitaris es sentiran reconeguts realment pel seu treball durant la pandèmia.

Escolta l’informatiu complet ací:

Ir a descargar

Deixa un comentari