Alzira demana a la Confederació la reforma del barranc del Barxeta

L’Ajuntament d’Alzira demana a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer juntament amb el de Carcaixent una reforma del tram final del barranc del Barxeta per a evitar les reiterades inundacions als termes municipals. Els dos ajuntament han coincidit també en la demanda de mesures per augmentar la capacitat de l’embassament de Bellús. Així mateix, es demana també l’increment dels aforaments de mesura dels caudals dels rius i barrancs que envolten els municipis.

Estes reivindicacions s’han dut a terme en una reunió entre els distints ajuntaments de la Ribera i la delegada de govern de la C.V., Gloria Calero amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. Amb este encontre es pretenia renovar les expectatives dels municipis respecte a la problemàtica que generen els episodis de pluges després de la pandèmia.

Segons la regidoria de medi ambient d’Alzira les reivindicacions continuen sent les mateixes: modificar el traçat de l’últim tram del barranc de Barxeta per a evitar inundacions als camps i el nucli urbà i augmentar la capacitat del embassament de Bellús que acumula grans quantitats d’aigua i provoca el desbordament del riu Albaida.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari