450 famílies s’han beneficiat dels bons de 50 euros per alimentació repartits per l’Ajuntament

L’Ajuntament d’Alzira ha repartit 60.000 euros en 447 targetes de compra d’alimentació infantil durant els mesos de juliol i agost. Un total de 600 xiquets i xiquetes s’han pogut beneficiar d’estos bons de 50 euros que les famílies poden utilitzar al supermercat Consum a canvi de productes d’alimentació infantil. La regidoria de serveis socials valora positivament el funcionament del sistema durant el mes de juliol i assegura que les famílies n’han fet un ús adequat.

Els diners provenien del fons solidari “Som Alzira” i de les aportacions del pressupost de serveis socials. La participació en el programa ha estat subjecta al compliment del compromís de responsabilitat que les famílies han signat amb Serveis Socials i la quantitat atorgada varia en funció del nombre de menors de la unitat de convivència que es troba en edat escolar de l’etapa de Primària

Des de Serveis Socials expliquen que s’ha treballat per a poder estar al costat de la ciutadania i per a donar resposta a les seues necessitats primàries. Segons la regidora Marina Mir es tracta d’un sistema transparent que dona seguretat i confiança i a més assegura que les famílies fan un ús adequat i responsable de l’ajuda.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

Ir a descargar

 

Deixa un comentari