El PP demana un pla contra okupacions il·legals

El PP d’Alzira proposa la creació d’un pla contra les ocupacions il·legals de vivendes. Segons els populars este és un delicte del qual la ciutat d’Alzira no es lliura i és per això que apel·len a l’Ajuntament a mostrar-se al costat dels propietaris i emprar tots els recursos possibles per a evitar la proliferació del moviment “okupa”.

Els populars faran esta petició mitjançant una moció en el pròxim plenari. L’objectiu, expliquen des del PP, és que s’estudien totes les mesures que es poden prendre a nivell municipal per a frenar les ocupacions il·legals.

Els populars aprofiten este fet per a recordar que l’actual equip de govern es va mostrar en el seu moment en contra dels desnonaments. Segons el PP, el govern alzireny va animar els jutges a incomplir la llei quan es tractava del desallotjament de vivendes la qual cosa ha pogut influir, al seu parer, en l’expansió de les ocupacions il·legals a la ciutat. Escoltem el portaveu i president del PP Alzira, José Andrés Hernández en l’informatiu.

Ir a descargar

Deixa un comentari