Les Naturnits podrien repetir-se durant l’any

El cicle d’excursions nocturnes Naturnits finalitza hui amb l’última excursió a l’Ouet de la Casella. Les places ja es van esgotar fa dies però l’èxit de participació que han tingut les rutes nocturnes organitzades per l’Associació Interpreta Natura convida a una possible nova programació per a la resta de l’any.

Una vegada més, l’activitat s’iniciarà a les 20 h. al bar de la Casella amb el sopar previ als 7 quilòmetres de ruta. Una ruta que hui rep el nom “Balcó al mar dels estels”, precisament perquè des del cim de la Casella es podrà observar una gran panoràmica del cel i es parlarà de la contaminació lumínica.

La idea de realitzar este tipus de rutes es va dur a terme amb l’objectiu de garantir a la ciutadania una alternativa turística amb el context de la covid-19. Malgrat que l’aforament ha sigut limitat, en reiterades ocasions s’han hagut de augmentar el número de places en la mesura del possible perquè més gent poguera participar. L’èxit ha sigut tant, asseguren des d’Interpreta Natura, que es contempla la possibilitat de seguir amb les rutes la resta de l’any. Escoltem José Luís Alemany d’Interpreta Natura en l’informatiu:

Ir a descargar 

Deixa un comentari