Alzira Ràdio oferix als comerços una setmana de publicitat gratuïta

Alzira Ràdio ha encetat una campanya de promoció gratuïta comerços i establiments hostalers de la ciutat. De moment ja en són 67 els negocis que es beneficiaran d’una setmana de publicitat gratuïta a través de falques de 20 segons de duració. La campanya que rep el nom de “El comerç sona a Alzira Ràdio” pretén donar suport als comerciants i hostalers, els sectors més afectats per la crisi de la covid-19 a la nostra ciutat.

La selecció dels establiments participants es farà per ordre d’inscripció. Tot i això, la campanya estarà en funcionament fins que es done resposta a totes les peticions que s’hagen presentat correctament. L’objectiu de l’Ajuntament d’Alzira és incentivar el consum i la compra als establiments de la ciutat a través d’una ferramenta tant potent com és la ràdio pública.

Per a poder participar en la campanya els negocis hauran de formalitzar la sol·licitud a través del formulari que es troba al web de l’Ajuntament d’Alzira. Escoltem l’alcalde d’Alzira i regidor de comerç, Diego Gómez, en l’informatiu.

Ir a descargar

Deixa un comentari