L’Ajuntament repartirà 10.000 calendaris entre els escolars

L’Ajuntament d’Alzira ha començat a repartir deu mil calendaris als centres educatius de la ciutat. El consistori ha aprofitat la visita als centres educatius este dilluns, 7 de setembre, per a repartir els primers calendaris al col·legi Tirant lo Blanc i al Centre Educatiu Xúquer. Durant esta setmana, es procedirà a la distribució de 9.000 calendaris de butxaca de part del Servei de Promoció i Ús del Valencià i 1.000 calendaris d’Aula de part del consistori amb els dibuixos del concurs “Tu sí que pintes”.

Amb el repartiment dels 9.000 calendaris, el SERVAL pretén donar a conéixer la seua tasca als estudiants sobre la traducció, correcció de textos i l’assessorament lingüístic. L’objectiu de l’Ajuntament amb els 1.000 calendaris d’Aula és traslladar als alumnes un missatge de positivitat. Per això s’ha inscrit el missatge de #Totaniràbé acompanyat per una recopilació dels dibuixos de la campanya

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, acompanyat per la regidora d’educació Maria Calvo i el regidor de cultura, Alfred Aranda s’han reunit hui amb l’equip directiu i docent dels dos centres per tal de transmetre’ls el seu suport i tractat qualsevol imprevist de l’obertura del curs. A més, la regidora d’educació ha visitat també les “escoletes” municipals Llepolies, Infants i la muntanyeta que han començat amb totes les places cobertes i fins i tot llista d’espera. Des del consistori, s’ha volgut traslladar de nou a les famílies i docents un missatge de confiança. Escoltem l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez en l’informatiu.

Ir a descargar

Deixa un comentari