32 alumnes han començat la PAU

L’escola d’adults Enric Valor d’Alzira ha acollit els 32 alumnes que s’han presentat a la segona convocatòria de les proves d’accés a la universitat 2020. La primera jornada d’exàmens ha transcorregut amb una relativa normalitat i seguint els protocols d’higiene i seguretat establits per la Generalitat Valenciana. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora d’educació, Maria Calvo, han visitat el centre per a comprovar el funcionament i desitjar sort als alumnes.

Recordem que la primera convocatòria es va realitzar als diferents centres d’educació secundària d’Alzira amb només 10 alumnes per aula i una sèrie d’inconvenients per a adaptar-se a la nova normativa sanitària que acabava d’encetar-se. Esta vegada els exàmens (que continuaran fins el dijous, 10 de setembre) s’han realitzat amb una separació d’entre 5 i 6 alumnes per aula i amb una normativa que comença a convertir-se en hàbit.

A més, l’Ajuntament d’Alzira fa una valoració positiva de la tornada a les aules. Des del consistori s’explica que el retorn s’ha produït sense cap incident destacable als centres educatius amb l’ajuda del control de la policia local i la policia nacional. Tot i això, la pròxima setmana es convocarà un Consell Escolar per a valorar el començament del curs i atendre a les necessitats de la comunitat educativa.

Així doncs, en el Consell es tractarà també les peticions que s’han recollit de part d’alguns centres educatius que demanen la utilització d’espais públics per a realitzar activitats a l’aire lliure. A més, també es plantejarà la possibilitat d’establir una escola matinera a alguns centres que ho han demanat i la jornada intensiva a alguns concertats.

Escoltem l’alcalde d’Alzira Diego Gómez en El dia per davant.

Ir a descargar

Deixa un comentari