Tres nominacions més als premis Fígaro per a l’equip de Carlos Valiente

L’equip del perruquer alzireny Carlos Valiente ha aconseguit tres nominacions en l’onzena edició dels premis Fígaro. En concret, Salones Carlos Valiente té nominacions en la categoria de perruquer revelació i col·lecció comercial masculina. El centre de perruqueria té una llarga tradició en este concurs en el qual va obtindre per primera vegada l’any 2012 el guardó de Moda Comercial Femenina.

Els premis Fígaro són els premis més importants de la perruqueria espanyola. Es tracta d’un concurs en el qual es pretén reconéixer els perruquers més creatius del país per a així aportar valor a la perruqueria espanyola i promocionar-la arreu del món. En este cas dos dels perruquers del saló han estat nominats al premi perruquer revelació. És el cas de la perruquera Sara Piera -que és la tercera nominació- i el perruquer David Pastor que assegura que expressa a través de la seua col·lecció un tret desconegut de la seua personalitat.

La tercera nominació és a la categoria de moda comercial masculina. El subdirector de la marca, Bernat Sayol que ha sigut nominat per segon any consecutiu en esta col·lecció assegura que el més representatiu per a la firma és el treball en equip. Escolta l’entrevista que s’ha realitzat als tres en El dia per davant.

Ir a descargar

Deixa un comentari