CSIF reclama més personal per a l’Hospital i sobretot per a la planta Covid

El sindicat CSIF reclama que es reforce el personal de l’Hospital de la Ribera a totes les plantes d’hospitalització però en especial a la planta covid-19. El sindicat demana també que augmenten les contratacions pel que fa al personal de neteja ja que també ha augmentat la càrrega de treball. En este sentit, CSIF ha enviat un escrit a la direcció del Departament de Salut de la Ribera.

Un escrit en el qual s’explica, entre altres circumstàncies, que la unitat de medicina interna està desbordada davant l’incessant demanda de pacients dependents i crònics. Pel que fa a la planta covid el sindicat explica que, per la carència de personal, els metges no disposen, de vegades, del temps suficient per a col·locar-se correctament els equips de protecció.

A més, el Sindicat assegura que en les plantes quarta i quinta, a més del servei d’atenció post-quirúrgica, s’ha d’atendre els pacients de medicina interna que no poden assignar-se al servei corresponent per falta de llits. Així ho ha explicat el delegat del CSIF del departament de Salut de la Ribera, Enrique Martínez, en l’Informatiu.

Ir a descargar

Deixa un comentari