Alzira estarà present a la Fira de les Comarques on line este cap de setmana

El turisme de la Ribera Alta es mostrarà en línia este cap de setmana a la Fira de Comarques 2020. Una fira que es celebrarà enguany per primera vegada de manera telemàtica a traves de la pàgina web www.firacomarques.com. I també, una fira en la qual, com ja els contàrem, Alzira presentarà a la resta del territori valencià com es cuina una espardenyà i com es cuina una reganyà.

Esta i altres propostes d’arreu del territori valencià es mostraran en directe al web firacomarques. A més, la web oferix també la possibilitat de consultar l’oferta turística de diversos municipis de la Comunitat Valenciana i sol·licitar informació més detallada o, fins i tot, reservar productes turístics mitjançant whatsapp o correu electrònic.

Enguany serà, a més, una fira inclusiva perquè la Confederació Espanyola de Persones amb discapacitat física i orgànica (COCEMFE) tindrà el seu propi apartat en la pàgina web. Serà una manera de presentar a la ciutadania l’oferta turística accessible i inclusiva que existeix a la C.V. Així ho ha explicat la regidora de turisme de l’Ajuntament d’Alzira, Isabel Aguilar i la responsable de Comunicació de COCEMFE CV, Lina Soler en l’Informatiu.

Ir a descargar 

Deixa un comentari