L’Ajuntament d’Alzira obri la convocatòria del programa FORMAPLUS 2020

Este programa busca la inserció sociolaboral de persones aturades. Es tracta d’una iniciativa que està finançada en la seua totalitat amb fons municipals i que pretén aconseguir la contractació en empreses de la ciutat i la comarca de l’alumnat dels cursos que promou l’Ajuntament.

Enguany, a més, s’ha inclós una nova ajuda de 250 euros per un contracte de tres mesos i l’augment del 10% de totes les subvencions si l’alumne contractat ha continuat el calendari lectiu durant l’estat d’alarma. Unes subvencions que oscil·len enter els 600 euros per sis mesos de contractació, 1200 per 12 mesos i 2000 per contractació indefinida. Les ajudes s’expediran mitjançant targetes d’Alzira que podran utilitzar-se als comerços de la ciutat.

Per a participar del programa l’acció formativa ha d’haver-se realitzat entre el 16 de novembre i el 31 de desembre de 2019 així com de l’1 de gener fins el 15 de novembre de 2020. La sol·licitud es podrà realitzar fins el 15 de desembre, de manera telemàtica, a través del portal web www.alzira.es seleccionant Portal de la ciutadania en l’apartat de “Ocupació i formació”. Escoltem la tècnica en formació d’IDEA, Cristina Alcudia en el programa d’esta casa, Agenda laboral.

Ir a descargar

Deixa un comentari