Concurs de redacció infantil i juvenil en valencià

Hui ha començat a repartir-se en els centres educatius els cartells i díptics amb les bases del IV Concurs de Redacció Infantil i Juvenil en Valencià organitzat per l’Ajuntament d’Alzira. El concurs està adreçat tant als menors com als alumnes de l’escola d’adults Enric Valor.
El concurs té 4 categories, 1r i 2n d’ESO, per una banda, 3r i 4t en categoria B; Batxillerat, Cicles Formatius i l’Escola d’Adults (C) i per últim 5é i 6é de Primària (D).
El regidor de Cultura i Promoció del Valencià, Alfred Aranda, i el tècnic del SERVAL, Jordi Giménez, també han repartit entre els centres de Secundària i l’Escola d’Adults un lot de llibres de diferents modalitats dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira.

Amb la finalitat d’estimular la imaginació i creativitat, el tema que es proposa enguany és “Què t’agradaria somiar?”. La data límit de presentació de treballs serà el 16 de novembre, i l’entrega de premis si les condicions de seguretat ho permeten, tindrà lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament, l’11 de desembre. Cada una de les categories (A, B, C i D) tindrà un primer premi, que serà un ordinador portàtil, com a segon, una tauleta tàctil gran, i de tercer, una tauleta tàctil xicoteta. Tots els premiats rebran a més un llibre.

Per al regidor és molt gratificant este concurs per la gran acceptació que té en col•legis i instituts. L’hem escoltat en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari