Alzira crearà la figura del Defensor del Ciutadà

La Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Perez Garijo, junt la Directora Genera lde Participació Ciutadana, Maria Jesús Pérez Ganlant, han mantés hui una reunió de treball amb l’Alcalde Diego Gómez i la regidora de Participació Gemma Alós on s’han tractat diversos temes que pretenen apropar encara mes l’administració local i la ciutadania.

Entre els temes centrals de la reunió destaquen la creació de una figura de defensor del ciutadà, un homòleg del Síndic de Greuges amb caràcter local que permetrà mediar en conflictes amb l’administració local i revaloritzar la veu de la ciutadania davant propostes col·lectives. A més a més, s’han tractat assumptes relacionats amb els pressupostos participatius i les actuacions de col·laboració que du a terme l’Ajuntament amb projectes a Sud Amèrica com ara les escoles solidàries.

Tant la consellara i la directora general com els membres del consistori han coincidt en valorar la reunió com satisfactòria i un punt de inici molt importat en les polítiques de participació de ambues administracions. Escoltem la consellera, Rosa Pérez Garijo en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari