Apagat un incendi a la partida de Fracà

Un incendi ha sigut apagat a la partida de Fracà. El foc, que va provocar una gran fumeguera, no va arribar a la muntanya però va arrasar dos camps que estaven abandonats. Les sospites apunten que la causa ha pogut ser una crema il·legal per part d’algun veí.

La Policia Local i els Bombers van acudir al lloc després de rebre l’avís per part del veïnat i van aconseguir restringir el foc sense cap incidència greu. Segons ha explicat el regidor de medi ambient, Pep Carreres, el fum es podia apreciar des de la ciutat de Carcaixent. Carreres ha explicat també que l’incendi no es va expandir al voltant de la muntanya gràcies a la presència dels camps de tarongers.

No obstant això, des de la regidoria de medi ambient recorden que les cremes agrícoles estan prohibides a la nostra ciutat quan hi ha risc alt d’incendi com era el cas d’ahir, 29 de setembre, a la nostra ciutat. En este sentit, des de medi ambient es recomana consultar el nivell de risc a la pàgina web www.112cv.gva.es. Escoltem el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres en l’Informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari