Ajuntament i Hospital faran acompanyament telefònic a majors

L’Ajuntament d’Alzira inicia un projecte d’acompanyament telefònic a persones majors amb la col·laboració de l’Hospital de la Ribera. Un total de 20 persones majors de 80 anys que viuen soles seran ateses per 4 agents del centre de participació ciutadana d’Alzira que els telefonaran 2 vegades a la setmana i faran les derivacions pertinents als serveis sanitaris.
El projecte Crida’m naix de la col·laboració de la regidoria de serveis socials amb el centre de participació ciutadana i el departament de Salut de la Ribera amb un únic objectiu: retardar les entrades de les persones a les residències. I és que, en els últims temps, segons el cap de servei de l’àrea de serveis socials de l’Ajuntament d’Alzira, s’ha produït una crisi del model residencial a la qual s’ha sumat la dificultat de contacte de les famílies amb les persones majors pel risc de contagi.

La selecció de les 20 persones s’ha realitzat mitjançant el cens poblacional de l’Ajuntament d’Alzira encara que esta xifra és susceptible d’ampliació si el servei funciona correctament. Des de l’Hospital de la Ribera s’ha detectat que les majors deficiències que té esta població vulnerable responen als departaments de geriatria, fisioteràpia, nutrició i infermeria per la qual cosa es ficaran a la disposició de les persones que ho necessiten. Escoltem la portaveu de la direcció d’atenció primària de l’Hospital de la Ribera, Mariví Verdeguer en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari