Zeladors d’hospital demanen la incorporació als seus llocs de treball

Diversos zeladors d’Alzira i la comarca denuncien una oposició que s’ha prolongat en el temps durant vora 15 anys. I és que, els 625 zeladors que aprovaren les oposicions i van presentar mèrits el mes de juny d’enguany, encara no estan als seus llocs de treball malgrat tindre una plaça adjudicada. L’última informació que els ha donat Conselleria és que començaran a treballar l’any 2021.

La convocatòria d’oposicions es va publicar l’any 2005 i el primer concurs es va dur a terme l’any 2009. No obstant això, el Tribunal Superior de Justícia va sentenciar la repetició dels exàmens perquè no es corresponien amb els continguts estudiats. En este sentit, la nova l’any 2018 es va dur a terme una nova convocatòria per als opositors que no havien aprovat en 2009.

Els tràmits administratius en van reiniciar després de l’estiu i la Conselleria va informar els opositors que podrien ocupar les seues places a finals del 2020. No obstant això, la nova ordre és que les places s’ocuparan per al 2021. Escoltem un portaveu dels zeladors, Ivan Vázquez en l’informatiu.

Ir a descargar

Deixa un comentari