C’s demana un mínim de 10 minuts per l’atenció mèdica

El portaveu de Ciutadans Toni Cantó ha estat hui a Alzira per a visitar el centre de salut i presentar un pla de protecció a l’atenció primària. L’edil ha explicat que les principals peticions dels professionals del centre de salut d’Alzira són la dotació de més personal i la realització de les proves PCR en un altre punt de la ciutat.

El pla de Ciutadans passa per la estabilització d’un temps de 10 minuts per a l’atenció dels pacients. I és que, des dels sindicats sanitaris asseguren que no es pot oferir un servei de qualitat amb 60 pacients per hora (que és el paràmetre que se seguix a hores d’ara). Ciutadans inclou també al pla que els metges puguen treballar voluntàriament per les vesprades però això sí amb una remuneració acord al seu treball i que se’ls dote del material de protecció necessari.

Al parer de la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitària l’objectiu principal és aconseguir que el nombre de consultes diàries siga menor per a poder dedicar-li més temps a cada pacient. En este sentit, des de Ciutadans asseguren que traslladaran totes estes propostes a les Corts per a que la Conselleria de Sanitat reaccione amb un pla de xoc favorable a l’atenció primària.
Escoltem el portaveu autonòmic de ciutadans, Toni Cantó i la vicepresidenta de la societat de Medicina Familiar i Comunitària, Pilar Valero en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari