Continuen els tractaments per al mosquit tigre a Alzira

Des de hui fins al dijous es farà la fumigació a diferents punts de la ciutat per tal de pal·liar la presència del mosquit. L’empresa Lokímica serà l’encarregada de revisar totes les zones de risc de la ciutat, com s’ha fet mensualment des d’abril. A més, la regidoria obrirà un correu electrònic a l’abast de la ciutadania per informar de casos concrets.

Encara que les temperatures comencen a baixar, l’Ajuntament d’Alzira continua amb el pla preventiu contra el mosquit tigre en què participen diferents poblacions de la Ribera i, durant tres dies, realitzarà un nou tractament. L’objectiu és controlar la seua presència i evitar que l’arribada de les pluges puga afavorir la reproducció d’este tipus de mosquits.

La Regidoria de Sanitat ha posat a disposició de la ciutadania un correu electrònic perquè els veïns i veïnes puguen comunicar qualsevol incidència i avisar de la proliferació del mosquit tigre en una zona concreta. Caldrà indicar el nom, les dades de contacte i el cas específic del qual es vol informar a la següent direcció de correu: sanitat@alzira.es. Per últim, la regidora de sanitat ha celebrat que s’ha passat una campanya d’estiu tranquil·la i ha assegurat que el reforçament de les actuacions contra el mosquit tigre ha tingut bons resultats. Així ho ha explicat la regidora de sanitat, Gemma Alós en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari