Este cap de setmana acaba el Cicle de Cantautors

Este cicle està emmarcat en la programació cultural del 9 d’octubre, que començà l’últim cap de setmana de setembre i es tancarà el dia 18 d’octubre amb el festival Somriu.

El cicle de Cantautors va començar el passat dissabte, quan Mara Aranda va presentar Trobairitz, un repertori on fa un homenatge a les cantautores medievals dels segles XII i XIII. Este divendres 16 d’octubre continuarà el cicle amb l’actuació de Néstor Mont, cantautor d’Algemesí, que presentarà el seu nou treball “Cançons d’abraçar arbres”. Serà a les 8 de la vesprada i l’artista estarà acompanyat de cinc musics més. El dissabte, a la mateixa hora, el cantautor de l’Alcudia Jonatan Penalba tancarà el cicle amb la presentació del seu últim disc “Reversions” que, com el seu nom indica, inclou versions de temes contemporanis i música tradicional valenciana.

Les entrades estan disponibles al web de Notikumi i al seu telèfon, que recordem és el 914879637. De manera presencial, es poden comprar les entrades hui dijous en la taquilla del Gran Teatre, entre les 7:30 de la vesprada i les 9 de la nit o també una hora abans de l’actuació a la mateixa Casa de la Cultura. Escoltem el regidor de Cultura, Alfred Aranda, en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari