15 castells de focs il·luminaran el cel este dissabteÀudio 

Compartix la notícia

La llum tornarà este dissabte per a les pirotècnies de la Comunitat Valenciana. I és que, la Diputació de València ha destinat 300.000 euros a la disparada simultània de 15 castells en distintes platges de la costa Valenciana, des del port de Sagunt fins a Oliva. L’objectiu de la Diputació és contribuir a la reactivació d’un dels sectors més afectats per la suspensió de les festes locals a causa de la COVID-19.

Encara que les condicions tècniques són les mateixes per a totes les pirotècnies, aproximadament 10 minuts de castell i 500 quilograms de pólvora, cada empresa pot donar-li la forma i el ritme al seu gust. En el cas de la pirotècnia Crespo d’Alzira, que dispararà a la platja de Piles, asseguren que és una gran oportunitat per a ajudar a compensar les pèrdues del sector.

Els castells es dispararan simultàniament a les 23:59 hores a càrrec de les diferents empreses de pirotècnia que formen part de l’Associació de Pirotècnics Valencians (PIROVAL). Des del sector s’espera que este acte servisca com a exemple per a que els ajuntaments de la C.V comencen a contractar de nou espectacles de focs artificials.

Escolta el director de la pirotècnia Crespo, Vicente Rodríguez:

      torna-llum-a-valencia-15-castells-artificials_md_53666607_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari