16 persones en l’atur s’han incorporat hui a l’Ajuntament d’Alzira

Compartix la notícia

Ho han fet a través del Pla d’Ocupació Social per a personal qualificat que el consistori dota amb 250.000 €.

L’alcalde d’Alzira i responsable del departament d’Idea, Diego Gómez, els han rebut este matí. L’objectiu d’esta iniciativa és facilitar l’accés al mercat de treball als desocupats que s’han vist afectats per la situació sanitària derivada pel COVID19.

Els beneficiaris portaran a terme el seu treball al llarg de sis mesos als diferents departaments de l’Ajuntament donaran suport a les àrees d’esports, Comunicació, Prevenció de riscos laborals o Idea entre d’altres.

Este Pla se suma al de no qualificats que va començar el passat 4 d’agost que també va ser dotat amb altres 250.000 € per a vint persones més.
A més dels seleccionats, també s’ha creat una borsa de treball amb la resta de participants admesos de reserva per a possibles substitucions de baixes o renúncies del Pla d’Ocupació Social Covid19 per Alzira modalitat qualificats.

“L’Ajuntament ha volgut ajudar alguns dels nostres veïns i veïnes en estos moments complicats i d’incertesa”, així ho assegura l’alcalde, Diego Gómez en l’informatiu:

      informatiu-migdia-24-setembre-2020_md_56999789_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari