fbpx

17 establiments hostalers d’Alzira podran ampliar les seues terrassesÀudio 

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira ha concedit l’ampliació de terrasses a 17 establiments que ho han sol·licitat per pal·liar la falta d’ingressos que pot produir l’aforament limitat per poder guardar la distància mínima de seguretat entre les taules. Des que començaren a funcionar de nou, sis han rebut sancions per incomplir la normativa.
I és que es tracta d’aplicar una fórmula per poder atendre un major nombre de clients, sense posar en perill la desescalada, després de la crisi sanitària que hem patit i en la qual encara estem immersos, i sense causar molèsties innecessàries als veïns.
Els bars i restaurants han estat un dels sectors més afectats per la crisi sanitària i, per això, des del Consistori se’ls ha volgut ajudar eximint-los del pagament d’impostos, lliurant ajudes directes de 400 euros per engegar de nou els negocis i també amb l’ampliació d’espai per a terrasses, ja que d’una altra forma molts no veien viable tornar a obrir les portes dels seus locals. De moment, ja són 17 els hostalers que han aconseguit el permís per ampliar la seua terrassa, segons ha afirmat l’alcalde d’Alzira i regidor de comerç, Diego Gómez.
Gómez també ha apuntat que cal complir les normes per a poder conviure respectant sempre la seguretat imposada per la pandèmia.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-4-juny-2020_md_51744494_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari