17 protectores particpen diumenge en la II Fira Animalista

Alzira acull diumenge la II Fira animalista solidària a la plaça Major. Fins a 17 protectores d’animals estaran presents a la fira organitzada per la Falla Hernan Cortes i l’Ajunament d’Alzira, que pretén presentar diversos animals sense casa i que estan en adopció.

Esta fira que va naixer ara fa dos anys i que es va suspendre a causa de la pandèmia, arriba a la segona edició amb grans expectatives. S’ha passat de 10 a 17 protectores les que estaran presents i també s’ha aconseguit gràcies a la col·laboració d’empreses i ajuntament, 1.500 kilos de menjar de mascotes, que es repartirà entre les distintes protectores. Un éxit segons ha explicat el president de la falla organitzadora, Bernardo Cortés.

A més de donar a conèixer els animals en adopció i que busquen casa, Entre les 10 hores i les 14 hores se succeïran una sèrie d’actes relacionats amb els animals. Hi haurà una xarrada sobre les cures de la pell i del pèl dels gossos i una exhibició d’ensinistrament i conducta canina. I tornarà la passarel·la d’adopció de gossos i gats, que ja es va realitzar recentment en la Fira d’Associacions.
S’explicarà la nova llei de protecció animal i es durà a terme una mostra canina amb jocs amb el públic assistent. Durant tota la jornada hi haurà música en directe, a càrrec del grup Xúquer’s.

Deixa un comentari