L’Ajuntament d’Alzira tramita l’acceptació del Pla Resisteix que suposarà una dotació de més d’ 1,1 milions
L’objectiu és evitar el deteriorament del teixit productiu empresarial dels municipis

L’Ajuntament d’Alzira tramita l’acceptació del Pla Resisteix que suposarà una dotació, concretament, de 1.149.992 euros per ajudar als sectors més afectats per les mesures restrictives decretades a causa de la pandèmia. L’objectiu és evitar el deteriorament del teixit productiu empresarial dels municipis i contribuir a la conservació de llocs de treball que ara perillen.

Cal recordar que esta primera línia d’ajudes estàn destinades a els i les autònomes, així com a aquelles empreses de menys de 10 treballadors que formen part dels sector de l’alimentació, les begudes, la roba, el turisme, viatges, esports i cultura. A més, l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, s’ha compromés a obrir el termini de presentació de les ajudes, que es podran tramitar telemàticament a la seu de l’ajuntament, com més prompte millor. L’escoltem:

Ir a descargar

D’altra banda, ha recordat que estes ajudes no seran les úniques que composaran el Pla Resisteix i que, en les properes setmanes, s’espera que la Generalitat publique les bases d’altres ajudes que tracten de pal·liar les conseqüències socials que es manifesten de la paralització de determinades activitats econòmiques. Tornem a escoltar a Diego Gómez:

Ir a descargar

Deixa un comentari