Manos Unidas inicia la seua campanya contra la fam baix el lema “contagia solidaritat per a acabar amb la fam”
Manos Unidas ha preparat uns tickets solidaris per a que les persones que vuiguen puguen fer la seua aportació

Dins d’esta campanya, se celebra un sopar en el Dia del Dejú Voluntari que consta d’un tros de pa amb oli i sal, una taronja i aigua. Enguany, tot i que no es pot realitzar este sopar, Manos Unidas ha preparat uns tickets solidaris per a que les persones que vuiguen puguen fer la seua aportació, com tots els anys. Estos tickets poden adquirir-los en les parròquies, confraries i més punts de venda com l’Administració de Loterias nº3 d’Alzira.

A més, des de l’organització animen la ciutadania a solidaritzar-se fent un “sopar de la fam” a casa i enviant una foto a Manos Unidas per a que estes imatges puguen publicar-se a Facebook i crear un “sopar de la fam virtual”. Els beneficis es destinaran íntegrament a projectes com el que Manos Unidas desenvoluparà en la India en 2021. Segons han explicat des de l’entitat, este projecte perseguix la reducció de la malnutrició infantil en 45 aldees tribals i es beneficiaran quasi 2.000 xiquets i xiquetes de fins a 6 anys i unes 400 famílies.

Altre acte que no es podrà celebrar enguany és la carrera solidària, per la qual cosa Manos Unidas oferix la possibilitat d’inscriure’s en una carrera virtual i comprar el dorsal per valor de 3 euros, en el cas de la carrera de 2 km, i de 6 euros per a la de 6 km. Així, l’associació anima també les famílies, parelles o comunitats a fer xicotetes carreres solidàries i enviar-los una foto amb els dorsals. Estes aportacions aniran dirigides, també, als projectes de Manos Unidas.

Segons ha explicat Ana Comes, tenim tot l’any per a col·laborar i les opcions són diverses, per la qual cosa ha insistit en que la pandèmia de la fam és la pitjor de les pandèmies i que tots els donatius, siguen de la quantitat que siguen, són essencials per a dur a terme els seus projectes. Escoltem ací l’entrevista a Ana Comes en El Dia per Davant:

Ir a descargar

Deixa un comentari