L’Associació Nacho Barberà dona més de 5.000 euros a la Fe per a la investigació de la mort sobtada
Hui, en el tercer aniversari de la seua mort, l’associació posa a la venda polseres per a continuar amb la recaptació de fons

Es tracta de la tercera donació des què, en 2018, es posara en marxa el Memorial Nacho Barberà després de la defunció, per mort súbita durant un partit, del capitá del equip cadet de la UD Alzira. Hui, en el tercer aniversari de la seua mort, l’associació posa a la venda polseres per a continuar amb la recaptació de fons per a la investigació.

En els últims tres anys, el suport de les persones i entitats que formen part del Memorial Nacho Barberà s’han traduït en donacions per valor de més de 44.000 euros, la qual cosa ha ajudat al impuls de la investigació i a la conscienciació d’este tipus de cardiopaties. En l’any 2020, tot i que no s’ha pogut celebrar el principal esdeveniment de recaptació, el Memorial de fútbol Nacho Barberà, l’associació ha aconseguit fer esta aportació de més de 5.000 euros gràcies a que futbolistes de Primera i Segona Divisió han continuat fent aportacions, així com diverses empreses d’Alzira.

En este dia tan assenyalat, el president de l’associació i pare de Nacho Barberà, Fernando Barberà, ha volgut tindre unes paraules d’agraïment per a totes aquelles persones que recorden la figura del seu fill. L’escoltem en ‘El Dia per Davant’:

Ir a descargar

Deixa un comentari