Els floristes d’Alzira reclamen al Consell ajudes per a un sector que també es troba molt afectat a causa de la pandèmia
Bernat Iborra, assegura que són els gran oblidats per part de la Generalitat

La suspensió de les festes i celebracions, així com les restriccions decretades, han provocat una greu crisi a un col·lectiu que denuncia que no es trobe entre els que rebran les primeres ajudes del pla Resisteix.

El responsable del gremi de floristes d’Alzira, Bernat Iborra, assegura que són els gran oblidats per part de la Generalitat i que, d’ençà que es va decretar la pandèmia en març de l’any passat, han patit nombroses pèrdues i no han rebut l’ajuda necessària per part de l’Administració autonòmica. Tot i que destaca que l’Ajuntament d’Alzira i les comissions falleres si que han donat el seu suport als floristes, necessiten un major impuls en el qual s’impliquen totes les administracions.

D’altra banda, recorda que malgrat no ser un focus d’infecció, perquè la majoria de les comandes es realitzen a través del telèfon, la cancel·lació de festivitats i celebracions ha deixat ferit de mort al sector. Escoltem el que ha contat en ‘El Dia per Davant’:

Ir a descargar

Pel que fa al Consell, hui s’han aprovat al Ple dos noves línies d’ajudes que s’emmarquen dins del Pla Resistix. Una de 8 milions d’euros per a persones treballadores per compte propi o autònomes de qualsevol sector que hagen tingut que paralitzar la seua activitat a causa de la pandèmia. I altra dotació de 18 milions d’euros per a ajudes directes a professionals i empreses del sector turística de la Comunitat.

Deixa un comentari