Alzira inicia la tramitació per a tornar a adherir-se al pla Avalem Experiència
Per a poder accedir a estes places de treball, les persones desocupades han d’estar inscrites en Labora

L’Ajuntament d’Alzira inicia la tramitació per a tornar a adherir-se al pla Avalem Experiència (EMCORP) 2020 per un import de més de 550.000 euros, per a la contractació de persones d’almenys 30 anys, a jornada completa, qualificats i no qualificats, durant un període de 6 mesos. L’objectiu del programa és millorar les possibilitats d’ocupació dels alzirenys i alzirenyes que es troben a l’atur i la reactivació econòmica que ajude a pal·liar les conseqüències de la pandèmia.

Esta proposta de subvenció per part de la corporació municipal, que la Generalitat estudiarà en els pròxims 6 mesos, es destinarà al finançament dels costos salarials, inclosa la seua cotització a la Seguretat Social, de les persones desocupades d’almenys 30 anys, que hagueren sigut contractades per a l’execució de les actuacions programades per l’entitat beneficiària. A més, Labora serà l’organisme encarregat de gestionar les contractacions que realitze l’Ajuntament.

Per a poder accedir a estes places de treball, les persones desocupades han d’estar inscrites en Labora i tindre actualitzada la seua demanda. Escoltem l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez:

Ir a descargar

Deixa un comentari