1ª Mostra d’Arts Escèniques per a la primera infància a Alzira
Serà del 14 al 18 d'abril

La ciutat d’Alzira acollirà per primera vegada la ‘1ª Mostra d’Arts Escèniques per a la primera infància’ del 14 al 18 d’abril. Des de la Regidoria de Cultura, en col·laboració amb la co-fundadora de la Companyia Engrata Teatre, Rosana Mira, s’ha organitzat esta mostra per a un col·lectiu que, fins ara, no comptava amb un festival propi.

La proposta que va ser ben rebuda per l’Ajuntament, espera per fi poder celebrar-se ja que la seua data inicial era abril de 2020, després desembre i finalment la pròxima setmana que ja està tot preparat perquè els més menuts i menudes puguen gaudir d’unes jornades amb activitats adaptades a les seues necessitats i inquietuds. La seua impulsora Rosana Mira ens explica com va sorgir esta mostra:

 

‘A la de 1…2….i 3!’ es él nom que rep esta primera edició, començarà amb la visita a les escoletes d’Alzira de ‘a gates al teatre’ al llarg del dimecres, dijous i divendres; dijous la Biblioteca Municipal acollirà dues sessions de contacontes amb ‘La flor de FLORA’; divendres serà el torn del Gran Jordiet a la Casa de la Cultura en horari de 17.30; mentre que dissabte tindrà lloc el taller d’expressió en família en horari de matí i la representació de Lalú a la Casa de la Cultura a les 18.00 hores. Finalment, diumenge es clausura la mostra amb Paz i Fico i un miniconcert de Pan-ku duo a la Casa de la Cultura a les 18 hores.

Deixa un comentari