2.000 € per a qui promocione més el valencià en l’esport

L’Ajuntament d’Alzira conjuntament amb el SERVAL han convocat un concurs de promoció del valencià a l’esport amb un premi de 2.000 euros per a la compra d’equipaments. Poden participar tots els clubs esportius d’Alzira mitjançant l’entrega d’una memòria que demostre la presència de l’ús del valencià en qualsevol activitat que realitzen. Els clubs que vulguen participar poden presentar les sol·licituds fins el 15 de setembre a través del web de l’Ajuntament d’Alzira.

Això sí, els documents han d’estar escrits exclusivament en valencià. I és que este és precisament l’objectiu del concurs, contrubuir a la normalització de la nostra llengua també en l’àmbit esportiu. És per això que el club guanyador haurà de retolar l’equipament subvencionat amb l’eslògan del valencià en moviment i altres logos en valencià que els facilitarà l’Ajuntament d’Alzira. A més, els jugadors hauran d’utilitzar l’equipament un mínim de dues temporades.

El jurat que estarà presidit pel regidor de cultura Alfred Aranda i compost també pel tècnic de promoció lingüística i el cap de secció d’esports de l’Ajuntament, entregaran públicament el premi al club guanyador durant el mes d’octubre al saló de plens del consistori.

Escoltem el regidor de cultura, Alfred Aranda en El dia per davant.

      entrevista-al-regidor-cultura-alfred-aranda_md_55498405_wp_1
Ir a descargar 

Deixa un comentari