200 estudiants d’Alzira realitzaran enguany les proves PAU

La convocatòria ordinària d’estos exàmens començarà demà i s’allargarà fins al dijous. La prova extraordinària es realitzarà del 5 al 7 de juliol tornen a l’escola d’adults.
Enguany els primers exàmens seran el d’Història d’Espanya i valencià. Com ve sent norma des de fa una anys, ambdues convocatòries d’esta PAU s’organitzaran al Centre de Formació de Persones Adultes i tres aules del Josep Maria Parra. Una mesura que des del professorat valoren com a positiva per als alumnes que no s’han de desplaçar a València.
En total els instituts d’Alzira presenten 200 alumnes, 36 menys que l’any passat. L’IES Parra presenta 43 alumnes, el Rei en Jaume 59 dels quals 4 alumnes repeteixen la PAU per pujar la nota que aconseguiren l’any passat. Des de l’Institut La Murta enviaran 40 alumnes i des de la Puríssima 58, 3 dels quals repetixen per pujar nota. Joan Ferrer, professor d’anglès i coordinador de Batxillerat del Rei en Jaume, ha explicat que en els últims anys ha començat a observar-se una tendència d’alumnat que prefereix no fer la PAU i continuar estudiant en cicles superiors.

Deixa un comentari