Alzira rebaixa un 3’95% la xifra de persones aturades durant el mes d’octubre

Alzira ha rebaixat la taxa d’atur en quasi un quatre per cent este últim mes. Una dada que es despren de les dades d’atur del mes d’octubre que consoliden la recuperació del treball no sols en Alzira, sinò també en la comarca de la Ribera. Ara bé, continuem amb dades d’atur més altes que al 2020.

Sgons les xifres publicades per Labora, l’atur registrat al mes d’octubre ha baixat en un 6 per cent respecte el mes anterior, en la Ribera Alta, la millora de l’ocupació ha sigut millor, ha disminuit en un 8’18 per cent. Com altres anys, l’inici de les campanyes agrícolas ha fet que es rebaixe el nombre de gent a les llistes de l’atur, ja que el sector de l’agricultura és el que ha absorbit un major nombre d’aturats que s’han incorporat al mercat laboral.

En el cas d’Alzira, actualmente hi ha 4060 persones aturades, 167 menys que el mes anterior, però molt per damunt dels 3945 que teniem ara fa un any. El sindicat ha valorat que la recuperació post-pandèmia desperta encara molts interrogants pel que fa a l’ocupació. Ací a la comarca de la Ribera, la taxa d’atur està per damunt de la mitjana de la comunitat. Raül Rosselló, secretari comarcal d’Ugt.

Roselló apunta a la necessitat d’acabar amb la precarietat laboral, que ens deixa una vegada més, amb unes xifres que pujen i baixen en funció de les campanyes i necesita un canvi estructural.

Deixa un comentari