El MUMA acull la presentació del poemari El camí dels Estels, amb textos inspirats en el camí valencià fins a Compostel·la

El MUMA serà esta vesprada escenari de la presentació del llibre “El camí dels Estels”, una obra que veu la llum dins dels actes de la celebració del Xacobeo 21/22. Es tracta d’una antologia poètica insparada en el camí de Santiago i que recull l’obra literària i gràfica de 62 participants amb poemes escrits en les tres llengües que es parlen al llarg del camí de Llevant: el valencià, el castellà i el gallec.

El llibre està editat per Lastura Edicions en la col·lecció «Concilyarte», i coordinat per l’autora valenciana Amparo Sánchez i la poeta gallega, Mila Villanueva. Col·laboren en l’edició, la Casa de Galícia de València i l’Associació d’Amics del Camí de Santiago de la Comunitat Valenciana. Es tracta d’una obra que naix en pandèmia, amb l’objectiu de recuperar els ànims i despertar novament l’estima pel camí de Santiago. Si bé, el llibre es un cant als diferents senders que porten a Santiago de Compostela, en ell s’ha volgut donar valor al camí de Llevant, que naix a València i que discorre per la nostra localitat.

La presentació es farà esta vesprada a les 19h i en ella estaran presents l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez i la regidora de Patrimoni, Isabel Aguilar. L’acte estarà presentat per les coordinadores del llibre: Amparo Sánchez i Mila Villanueva. L’elecció d’Alzira com a escenari d’esta presentació no ha estat casualitat. Amparo Sànchez.

 

Deixa un comentari