CSIF i CCOO denuncien que el personal de l’Hospital d’Alzira haja d’utilitzar els vehicles particulars per a atenció domiciliària

La falta de vehicles d’empresa a l’Hospital de la Ribera continua generant malestar entre els sindicats. El CSIF i CCOO denuncien que el personal de la Unitat d’Hospitalització Domiciliaria haja d’utilitzar el seu vehicle privat per atendre als pacients als seus domicilis. El sindicats responsabilitzen a la gerencia del Departament de Salut i al Director Econòmic de l’ausència d’alternatives a un problema que, diuen, no es dona a altres hospitals de la provincia de València.

Des de CCOO expliquen que mentre el personal d’altres departaments disposen de cotxes d’empresa, taxis o cotxes de lloguer, a l’Hospital de la Ribera els treballadors i treballadores es veuen obligats a utilitzar els seus propis vehicles particulars per atendre als pacients. El sindicat insisteix en que este problema està afectant a la salut laboral del personal sanitari i la de les seues famílies al haver de transportar en el cotxe particular mostres biològiques i, fins i tot, malalts crònics.
Enrique Martínez és delegat del CSIF al departament de salut de la Ribera.

Una situación que s’ha agreujat amb la pandèmia. Ana Belén Montero és delegada sindical de CCOO al Departament de Salut de la Ribera.

Per aixó, des de CCOO i CSIF demanen a la gerencia del Departament de Salut nous vehicles d’empresa i solucions alternatives com taxis o vehicles de lloguer.

La Central Sindical també a subratllat que la unitat d’Hospitalització Domiciliària de la Ribera està conformada per sis metges, 12 efectius d’Infermeria i 1 auxiliar. Una dotació de professionals que, segons el sindicat està plantejada per a asistir a 75 pacients. Tanmateix, els pacients atesos al seu domicili superen habitualment els 90 i, en alguns pics, els 140 pacients.

Deixa un comentari