L’area de Turisme de la Ribera obri el termini d’inscripció per al descens popular

El programa Entre Comarques, per mitjà del qual es poden conéixer i fer activitats en localitats de la Ribera, la Costera, la Safor, la Vall d’Albaida, la Canal de Navarrés i l’Alcoià-El Comptat proseguix este cap de setmana. A més, hui s’ha obert el termini per apuntar-se al descens popular pel Xúquer que tindrà lloc els 4 i 5 de juny.
Dissabte, la ruta anirà fins l’Olleria i Aielo de Malferit amb l’activitat Tasta la Vall. Diumenge arribarà el torn als paisatges i vins d’Agullent. Cal estar a les 10 del matí al Palau dels Maraus de l’Olleria i a la gasolinera d’Agullent. Es recomana dur roba i calcer còmode i cal reservar telefonant al 623.067.558.
Altra de les activitats que s’organitzen des de l’àrea de turisme del Consorci de la Ribera és el Descens popular del Xúquer. Enguany sí es podrà fer el descens entre Sumacàrcer i Antella el 4 de juny i es repetirà el d’Alzira-Algemesí al sendemà. Hui s’ha obert el termini per inscriure’s a través del web mychip.es. El cost és de 10 € per a adults i 5 per a menors de 15 anys que han d’anar acompanyats per un adult. Olivert recorda que és una activitat segura per a la que no cal una gran condició física.

Deixa un comentari