CCOO denuncia la falta de treballadors en les residències de persones majors

CCOO denuncia la falta de personal en les residències de persones majors. Es queixen que a causa de la precarietat laboral del sector els professionals opten per treballar en altres llocs amb millors condicions laborals i menys exigència.
Des del sindicat expliquen que la falta de treballadors i treballadores fa que les persones contractades no puguen gaudir dels descansos setmanals i hagen de doblar torns i fins i tot realitzar feina per a la qual no estan acreditats. Una tònica que empitjora la qualitat del servei que oferixen. Des del sindicat conten que és molt habitual que els infermers i infermeres renuncien al poc de temps d’estar treballant per les condicions de treball.
Des de Comissions denuncien a més que l’Associació Empresarial de Residències i Serveis a Persones de la Comunitat Valenciana porta anys bloquejant la reforma del conveni que milloraria les seues condicions de treball. També reivindiquen que esta patronal no troba professionals perquè no millora les condicions de treball. Una situació que ha empitjorat amb la pandèmia i que es fa més complicada als mesos d’estiu.

Deixa un comentari