fbpx

26 restaurants competiran el dia 8 de març en el IV Concurs Nacional d’Espardenyà

Compartix la notícia

Alzira convertix el Concurs Nacional d’Espardenyà en una festa popular oberta amb la participació de diverses associacions que també cuinaran el plat. Una vegada més, 26 restaurants de prestigi competiran pels 5.500 euros dels premis. A més, es repartiran racions de degustació a tots els assistents. En la seua quarta edició, el concurs s’expandix pel món i és que, enguany, Canal Cocina farà un reportatge de la festa.

Pollastre, conill i anguiles són els ingredients principals d’este plat típic valencià que avaluaran experts gastronòmics el pròxim 8 de març a la plaça del Regne. Els cuiners participants venen des de València, Barcelona, Sueca i, per descomptat, de la nostra comarca. No han de portar res perquè l’Ajuntament els proporciona els ingredients i els calders. “Sols han de dur els utensilis i les ganes de cuinar”, tal com ho ha assegurat l’expert gastronòmic Miquel Font.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, afirma que “el plat, gràcies a este concurs, ha anat guanyant popularitat al llarg de les quatre edicions. De fet, com ja es va fer l’any passat, està estudiant-se la possibilitat que enguany torne a estar al Congrés dels Diputats o fins i tot a Europa”. Gómez ha afegit que “l’objectiu d’enguany és que la festa prenga un salt qualitatiu i es convertisca en una gran festa popular en què participe gent de tota la comarca”.
Pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-28-febrer-2020_md_48334062_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari