El PP critica el mal estat de la jardineria i els solars públics d’Alzira

Els popular alzirenys denuncien el mal estat de la jardineria i els solars públics a la ciutat d’Alzira. Entenen que despre´s d’augmentar la contracta de parcs i jardins de 700.000 euros a més d’un milió i mig, molt més del doble, els alzirenys continuen patint desidia i posen exemples.
Fugides d’aigua durant més de sis mesos al par de l’Alquenència, vegetació en les medianes totalment secs, tarongers qeu tenen la fruita sense recollir podrida sobre terrasses de cafeteries, eucaliptus de gran grandària secs totalment i al costat de zones de jocs infantils, abres amb anys sense podar i amb el risc de trencaments de branques sobre carrers transitats, escocells buits amb les voreres alçades o brosses per voreres i carrers; son alguns dels problemes que denuncien.
A més no comprenen quin tipus de contracte s’ha signat amb l’empresa i perquè es donen este tipus de situacions, tenint en compte que s’ha pujat el preu de manteniment. El regidor del Partit Popular, Enrique Montalbá explica que en el pròxim ple sol•licitarà saber quants treballadors hi ha.

Deixa un comentari