30.000€ financiaran cinc projectes de cooperació al desenvolupament

L’Ajuntament d’Alzira destinarà 30.000 euros a les subvencions en matèria de Cooperació al Desenvolupament per a l’any 2022, dins del programa que gestiona l’Àrea de Serveis Socials i Innovació Social. Estes ajudes financien un total de cinc projectes al voltant del món.

El projecte amb major dotació econòmica, al voltant de 8.500€, és el que porta a terme la Fundación La Vicuña, que ja va rebre la quantia més gran el darrer any. El seu objectiu és formar a professionals del Sàhara Occidental i Camerun en l’àmbit mèdic d’otorrinolaringologia per a l’autosuficiència en l’assistència sanitària.  El segon projecte amb major dotació econòmica, poc més de 7.000€, és el de Solidaridad Médica Española, que pretén oferir assistència sanitària i promoure la salut en les comunitats indígenes de la selva amazònica boliviana.

L’ONG alzirenya Escoles Solidàries, que també va resultar beneficiària del programa l’any passat, destinarà els 6.500€ rebuts este 2022 a la instal·lació elèctrica d’un centre de formació agroecològic al Salvador. Manos Unidas ha rebut 6.000€ per a construir una escola d’educació primària en Benín. I, finalment, amb una dotació econòmica de 2000€, Ayudemos a un Niño pretén implementar un projecte educatiu en Nicaragua per a millorar les condicions d’accés a l’educació en entorns de vulnerabilitat social.

Deixa un comentari