Esta setmana s’administraran 300.000 dosis contra la covid

Els equips de vacunació Covid 19 de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública administraran durant la setmana vinent un total de 306.092 dosi de les quatre vacunes autoritzades enfront del coronavirus. La vacunació se centrarà en les persones amb edats compreses entre els 40 i els 59 anys

Les vacunes del laboratori Pfizer es destinaran majoritàriament a persones d’entre 40 i 59 anys per a primeres i segones inoculacions en aquesta franja d’edat que s’administraran en centres sanitaris i espais de vacunació massiva. A més, s’han distribuït altres 3.786 dosis per a la vacunació, en empreses, de treballadors d’eixa mateixa franja d’edat. La resta es destinarà a persones que pertanyen a col·lectius. Pel que fa a la Moderna, la majoria de les vacunes està destinada a persones amb edats compreses entre 59 i 40 anys, és a dir, nascudes entre 1962 i 1981. D’altra banda, 9.580 dosi de la vacuna de AstraZeneca es destinaran a completar la pauta òptima d’immunització de persones menors de 60 anys. Finalment, 14.765 persones d’entre 40 i 59 anys rebran la dosi única de la vacuna de Janssen.
Tot i el ritme de vacunació que es va viure durant esta setmana, la consellera de sanitat, Ana Barceló recorda que el virus encara continua entre nosaltres.

Deixa un comentari