fbpx

32 places de formació especialitzada per als nous residents a l’Hospital de la Ribera

Compartix la notícia

L’Hospital Universitari de la Ribera oferix, per a la convocatòria de 2020, un total de 32 places de formació especialitzada per als nous residents en Medicina, Farmàcia, Psicologia i Infermeria.

El procés per a triar especialitat i centre per part dels residents, que van aprovar l’examen d’accés a la Formació Sanitària Especialitzada del darrer mes de gener, va quedar paralitzat per la crisi del coronavirus, si bé el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha publicat recentment la represa del procediment.

Cal destacar que el centre alzireny és el primer hospital de la Comunitat Valenciana que ha estat acreditat pel Ministeri de Sanitat per a la formació especialitzada en Geriatria, especialitat que oferix per primera vegada enguany, tant en Medicina com en Infermeria. Junt amb això, la Ribera incorpora, per primera vegada, altres tres noves especialitats a la seua oferta docent: Psicologia Clínica, Neurofisiologia Clínica i Infermeria de Medicina Familiar i Comunitària.

Igualment, en la convocatòria d’enguany el Departament de Salut de la Ribera ha ampliat en una plaça les especialitats d’Anestèsia, Medicina Interna i Medicina Intensiva, com ha assegurat el doctor José Alberto López, cap d’estudis i president de la comissió de docència.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-20-maig-2020_md_51220042_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari