Més ajudes en 3a fase del pla Resistir

L’Ajuntament d’Alzira ja ha aprovat les bases de la tercera fase d’ajudes directes a autònoms i microempreses del Pla Resistir. L’ import que es destinarà a la tercera fase és de 353 mil euros i el termini per a sol·licitar-les s’inicia el pròxim dilluns.
En les dos fases anteriors, s’atorgaren ajudes als sectors d’hostaleria, restauració i el món de la festa. En esta convocatòria, els sectors que poden sol•licitar-les són el comerç de tèxtil i calcer, arts gràfiques, i altres activitats d’impressió, papereries, serveis de transport terrestre i edició de periòdics.
Segons explica el regidor d’Hisenda, Albert Furió, Alzira és un dels ajuntaments que més avançats porta els tràmits d’este pla, ja que es va per la tercera convocatòria.

Les sol·licituds es poden presentar des del 3 al 14 de maig a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alzira. Recordem que estes ajudes de 2.000 euros per autònom o microempresa, més 200 E per persona treballadora, amb un màxim de 10 treballadors, són compatibles amb altres subvencions d’altres administracions amb la mateixa finalitat.

Deixa un comentari