Noves propostes esportives i de la tercera edat del Partit Popular

El candidat a l’alcaldia d’Alzira pel Partit Popular, José Andrés Hernández ha manifestat que en cas de ser elegit alcalde, es compromet a potenciar l’esport rebaixant la renta de pistes i millorant les instal·lacions.

Hernández ha proposat també la creació d’un carnet d’esportista per poder utilitzar les instal·lacions i obtenir descomptes. A més, dins el foment de l’esport el candidat ha explicat que vol habilitar zones per a persones amb discapacitat en les instal·lacions i facilitar l’accés a les mateixes.

A més, s’ha compromès a mantindre reunions periòdiques amb els responsables dels clubs esportius i conèixer de primera mà les necessitats reals i el funcionament de cada esport.

I també José Andrés Hernández, candidat a l’alcaldia pel Partit Popular, ha manifestat que, en cas de ser elegit alcalde es compromet a recuperar la celebració del dia de les persones majors en Alzira.

Hernández ha explicat que  augmentarà les zones de gimnàstica en places i jardins i incrementarà els serveis assistencials a les persones majors amb ajudes per a transport en taxi, menjars a domicili o tasques bàsiques de la llar.

Deixa un comentari