41.000 persones ja s’han vacunat contra la grip a l’Hospital de la Ribera esta campanya

Un total de 41.000 persones ja s’han vacunat contra la grip en l’Hospital de la Ribera. Des de la posada en marxa de la campanya el passat 4 de novembre, ja s’han vacunat el 60% dels majors de 64 anys, grup de risc més important. També són un grup de risc els malalts crònics cardiovasculars o respiratoris, malalts renals, immunodeprimits, diabètics o amb obesitat mòrbida, les dones embarassades o els treballadors sociosanitaris.

L’èxit de participació ha sigut gràcies a les accions informatives que ha dut a terme l’Hospital. L’Hospital de la Ribera va enviar 52.000 cartes personalitzades als pacients majors de 64 anys citant-los específicament per anar al centre a vacunar-se. D’altra banda, els professionals d’infermeria també han dut a terme sessions informatives a diversos municipis de la comarca per tal de conscienciar els grups de risc i oferir consells i pautes per preservar la salut durant els mesos d’hivern.

Qualsevol persona que estiga dins del grup de risc i no haja rebut cap carta, només ha d’acudir al centre de salut amb el seu SIP i sol·licitar la seua vacunació.

Deixa un comentari