50 comerços alzirenys oferixen els seus productes per venda en línia

50 comerços de la nostra ciutat s’han sumat a la plataforma de venda en línia impulsada per l’Ajuntament d’Alzira, a través de l’Agencia de Desenvolupament Local, IDEA. Es tracta d’una ferramenta que pretén facilitar als botiguers les vendes en este temps de pandèmia, però també quan tot torne a la normalitat .
La venda per Internet, que ja utilitzen habitualment les grans marques i cadenes de distribució, semblava fins fa només uns mesos un terreny no apte per al xicotet i mitjà comerç, però la crisi econòmica, derivada de la sanitària, ha fet que molts comerços es reinventaren en un temps mínim i oferiren de la mà de l’Ajuntament els seus productes a través d’Internet i també incorporaren el servei a domicili. Una pràctica impulsada per la necessitat del moment que ha vingut per a quedar-se, com ha assegurat l’alcalde i regidor de comerç, Diego Gómez.
De moment hi ha mig centenar de comerços que s’han sumat a la iniciativa de l’Ajuntament, que es fa càrrec de les despeses els tres primers mesos. Diego Gómez ha demanat la implicació de més comerciants per fer fort el teixit comercial de la ciutat, ara també en línia.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-29-maig-2020_md_51560845_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari