5000 metres quadrats de solars de Tulell substituiran l’aparcament de la Locomotora mentre duren les obres del Palau de Justícia

El centre d’Alzira comptarà amb un ampla zona d’aparcament en l’àrea de Tulell, que substituirà l’actual pàrquing al voltant de la Locomotora Mikado. Es tracta de cobrir la necessitat d’aparcament d’esta zona, una vegada s’inicien les obres del Palau de Justícia.

Estos 5.000 metres quadrats de solars de Tulell serviran principalment d’aparcament dels vehicles dels venedors ambulants del mercat dels dimecres. Esta setmana ja s’ha dut a terme el desbrossament i aplanament dels terrenys de tres parcel·les.  També s’han començat les converses per a poder establir un conveni amb l’aparcament de la plaça de la Generalitat per a oferir estacionament a preus assequibles als compradors del tradicional mercat dels dimecres.

El regidor d’obres públiques, Fernando Pascual,  espera que amb esta nova zona es minimitzen les molèsties que puguen ocasionar les obres del Palau de Justícia, que duraran fins al 2024.

Deixa un comentari