57 empreses i autònoms rebran subvenció de la quarta fase del Pla Resistir

La 4a fase estava adreçada a tots aquells negocis relacionats amb l’estètica com són els salons de bellesa, maquilladores, esteticistes, guarderies infantils privades i jardins d’infància.
A falta de la resolució de tres requeriments, ja s’ha aprovat el pagament de 119.200 euros en este fase, i s’han desestimat les demandes fetes per 55 empreses i autònoms de sectors no inclosos en la convocatòria. Recordem que estes ajudes del pla resistir són ajudes directes d’una quantia de 2 mil euros per autònom o microempresa, més 200 euros per persona treballadora. En total, des del passat mes de març, estes ajudes s’han destinat al sector de la restauració, sectors de la festa, de les arts gràfiques, perruqueries en les distintes fases. Una injecció econòmica per a mobilitzar l’economia desgastada per la pandèmia. Diego Gómez, alcalde d’Alzira.

D’altra banda, després d’esta quarta fase encara quedaran 108.000 euros del 1.150 euros que hi havia, per això l’Ajuntament estudia repartir estos diners entre les 480 empreses i autònoms que ja han rebut les ajudes. Ho explica el regidor d’hisenda, Albert Furió

Deixa un comentari